Ünnepelj velem! 10. születésnapi ajándékjándék.

Amit egy nőnek tudni kell!

 

Az érett nő tüze.

Nem kerülhetjük el az utolsó hormonális változásunk korát, a klimax idejét. Még fiatalnak érzed magad és mások is annak tartanak de a szervezet felkészül egy más jellegű időszakra. Ennek vannak előnyei és hátrányai is. Változó korban lecsökken az ösztrogén szinted, ennek hatására különböző folyamatok indulnak el. Az átélt testi tüneteid olyan állapotok, melyek a szubsztanciahiány és az ezzel járó vese energia gyengeség miatt alakulnak ki.

A következő tüneteket jelentkezhetnek: forróságérzet a fejben, szívdobogás, hirtelen kedélyállapot változások, álmatlanság, nyugtalanság, ingerlékenység, indokolatlan izzadás, fejfájás, kiszáradt nyálkahártyák.

   Mivel a jin energia gyengül klimaxnál így a jang, a tűz ellenőrizetlenül tőr fel. A tűz hatásától elpárolog a víz, ezáltal az egész test szárazabbá válik! Érezheted a bőrödön, hogy nagyobb odafigyelést igényel az ápolása. A nyálkahártyát is érinti ez a folyamat. Nemi aktus alkalmával érzékenyebb, fájdalmasabb a hüvely. A húgycső belső felszíne sem kivétel, amit egyébként egy bő turgorú nyálkahártya bélel. Itt már összeadódnak a problémák, mert a medencefenék izmok rohamos gyengülése és az intim nyálkahártyák szárazsága előhozza a problémákat és rontja az intim zóna komfortját. Ez az oka a tüsszentésnél, köhögésnél tapasztalható akaratlan vizeletvesztésnek is!

 Ne bízd életminőséged semmilyen korban a vizeletfelfogó betétekre!

Vedd kezedbe a nőiséged megőrzését!

Az intim torna energetizálja a nemi szerveket, megőrizheted a kismedencei tartó- rögzítő izmok erejét, rugalmasságát. Kortól függetlenné válik az orgazmus érzése, sőt partnerünket is nagyobb élvezethez jutatjuk, mivel feszes, jól szorító hüvelyfal fogja körül ölelni a hímvesszőjét. Ne érezd tabunak ezt a témát, vedd elő a kíváncsiságod, tanuld meg a gátizmok edzését. Anyaként, nagymamaként a te felelősséged is, hogy hallanak e, a gyerekeid ilyen jellegű életmódbéli dolgokról tudod e tanácsolni őket az intim egészségükkel, a szülésükkel vagy párkapcsolatukkal kapcsolatban. Természeti népeknél az anyák, nagyanyák dolga volt ezeket az ismereteket átadni a fiataloknak. Te megtanulod mindezt vagy az interneten keresgél a családod a problémákra megoldást.

A Te tudásod lehet a megelőzés a családodnak!

 

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid a kérdőívvel!

Jelentkezz a tanfolyamra és kényeztesd magad evvel az örömteli tudással.

 

 

Innen-onnan felcsípett információk alapján ne végezzünk intim tornának gondolt gyakorlatokat, mert több kárt csinálunk, mint hasznot!

Az intim torna gyakorlatokat, erre képzett Szakember tudja megtanítani.

   Előfordulhat, hogy előre tolódik a klimax, ha valakinél fiatal korban méh és petefészek eltávolító műtétre kerül sor, vagy mellrák esetében mesterségesen kell ezt az állapotot előidézni, ilyenkor még fontosabb a záróizmok intim tornával való karbantartása mivel korábbra tolódik a kellemetlen tünetek megjelenése.

 

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid a kérdőívvel!

Jelentkezz a tanfolyamra és kényeztesd magad evvel az örömteli tudással.

 

vissza a felsoroláshoz