Ünnepelj velem! 10. születésnapi ajándékjándék.

Kiknek ajánlom az Intim tornát?

 

Energiák - A női test titkai

A gátizomzat a testünkben energia pumpaként működve segít áramoltatni szerveinkhez az energiát, ha megtanuljuk, helyesen működtetni. Az energia pumpa hatást, speciális gyakorlatokkal tudjuk elérni.

Milyen energia zónákra hat közvetlenül az intim torna?

A legalsó energia zónánk színe vörös, a gerinc aljánál helyezkedik el. A végbélnyílás és a nemi szervek között. A fizikai valóságban való élni akaráshoz kapcsolódik, a vitalitást biztosítja, az életenergia, az élet vállalás, a túlélésre törekvés, a megérzések, az önmegvalósítás, a vitalitás és az önfenntartás megélését táplálja. Élénknek, energiával teltnek érezzük magunkat tőle. Érzelmi szinten bátorságot, kitartást biztosítja, táplálja. Befolyással van a gerinc, vastagbél, végbél, a vesék, a lábak és a mellékvesék működésére.

Második energia zónánk Színe: narancs. A keresztcsont magasságában helyezkedik el a köldök alatt részen. A másik nem iránti szeretet tükrözi. Ez a zóna a test folyadékháztartásában érdekelt. A szexualitást, a kreativitást és az érzelmi egyensúlyt képviseli. Serkenti az optimizmust és érzelmi szinten a reményt, az önértékelést, az emóciókat, a lelkesedést. Ennek a zónának az aktív működése táplálja az áramlást, a vitalitást, az érzékiséget, az erotikát, a kreativitást, a fantáziát. Szervi befolyása: a petefészkek, szaporító szervek, nyirok rendszer, vese, hólyag, adrenalin szint, medence öv, hasi zóna, ágyéki- keresztcsonti rész, menstruáció, nemző képesség.

A gátizmok edzése energiával látja el egész testünket, önbizalmat és kisugárzást ad ez segíti a karrierünk építését a párkapcsolatunk biztonságát és a női gondok elkerülését.

 

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid a kérdőívvel!

Jelentkezz a tanfolyamra és kényeztesd magad ezzel az örömteli tudással.

  

vissza a felsoroláshoz