Ünnepelj velem! 10. születésnapi ajándékjándék.

Kiknek ajánlom az Intim tornát?

 

Szex. Tudtad, hogy az intim torna orgazmus fokozó hatású?

Nekünk, nőknek nagyon szerencsés helyzetünk van, hogy többféle orgazmust is átélhetünk. Nem véletlenül írták már az ősi Védákban, hogy a női létforma kilencszer fedettebb kéjjel, mint a férfilét. Mégis a statisztikák arról árulkodnak, hogy kevesen élik át teljességgel a hüvely orgazmust, sokan színlelik azt. Érdemes elindulni testeden egy felfedező útra, hogy megismerd az intim zóna felépítését:

 A női medence kimeneti nyílásai: húgycső, hüvely, végbél.

A hüvely középen tartó főfalként működik, megtámasztja a mellette lévő szerveket: húgycső, hólyag, végbél méhtest. A hüvelyben a hólyag felöli oldalon helyezkedik el a G-pont amelynek más az érzete és a tapintata is mint a többi szövetnek. Az itt megélt orgazmus igazi eksztázissá emeli a szexuális élményünket.

Könnyebben, intenzívebben és többszörösen szeretnél eljutni a hüvely orgazmus élményéhez?

A hüvelyizmok sok feladatot kell, hogy ellássanak, ezért fontos, hogy rendszeres edzésben tartsuk őket! Örömszerzésben akkor jó, ha kellően szűk a hüvely, míg a szülésnél fontos, hogy jól táguljon.

A rendszeres intim tornával elérhető, hogy a hüvely erős, feszes és rugalmas legyen. Így szeretkezés közben tónusosan ráfonódik a hímvesszőre, ettől érzékenyebbé válik a G-pont is és könnyen eljutsz a hüvely orgazmushoz. Neked is és partnerednek is fokozottabb élvezetet ad, ha fitten tartod ezeket az izmokat az intim tornával. Ilyenkor nemcsak az orgazmus lesz csúcspont, hanem mindig csúcs formában érezheted magad, mivel nemcsak energiát ad ez az edzettség, hanem felépíti az önbizalmad, izgalmassá teszti a szexet és stabilabbá a párkapcsolatod.

Minden kultúrában már ősidők óta jelen van a gát izmok tornáztatása különféle gyakorlatokkal és eszközökkel. Természeti népeknél már fiatal kortól az anyák tanították lányaikat a szülés könnyítése érdekében. A keleti kultúrákban pedig kifejezetten a kiváltságos dolog volt az intim edzettség, az uralkodók szexuális éltének színesítésére az örömszerzés fokozására edzették a hüvely izmokat.

Mai civilizált életünkben viszont bepisilős tornára redukálódott az elképzelés a nők körében. Ha, így gondolkodtál most válts a szemléleteden mert a férfiakat megkérdezve kiderült,hogy ők tudják,hogy a szexre és párkapcsolatra igényesebb nők tanulják meg az intim tornát.

A tréningen megtanulhatod, ha érdekel, hogyan kell szabályosan használni a gésa golyókat és otthon elkápráztathatod magad és a párod ezzel a kis huncutsággal és az intim erőd fejlődésével.

 

Gyógyító szex

Mind a férfi, mint a női nemi szervek területén megtalálható a testzóna térképe! Ugyanúgy, ahogy a talp reflexológiai kézikönyv leírja, hogyan kell masszírozni talpon a reflex pontokat, ugyanígy alkalmazhatjuk a nemi aktust gyógyításként, a szexuális reflex pontok masszírozásával szeretkezés közben, ha elsajátítjuk ennek gyakorlatait!

 Ily módon az együttlét egyfajta gyógyító, extatikus akupresszúrává válik.  

A legerőteljesebb reflex pontjaink a nemi szerveinken helyezkednek el!

Mivel a nemi szervek az egész testtől nyerik energiáikat, illetve ezek stimulálása az egész szervezetünkre kihat.

Fontos tudatosan intim tornával edzeni az intim zónát, nőknek és férfiaknak egyaránt, mert egy renyhe erőtlen, gyenge tónusú hüvely vagy egy gyenge potenciájú hímvessző nehezen tud gyógyító együttlétet létrehozni.

A gyógyító szexhez fitt gátizomzat kell, ennek eléréséhez az intim torna tanfolyamon mindenki egyénre szabott gyakorlatsort kap.

 

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid a kérdőívvel!

Jelentkezz a tanfolyamra és kényeztesd magad ezzel az örömteli tudással.

  

vissza a felsoroláshoz