Ünnepelj velem! 10. születésnapi ajándékjándék.

Jelentkezés tanfolyamainkra:

 
Telefonon:
+36-20-971-66-69,  
e-mailen: info@intimtorna.net

   
 

Tanfolyamok:
 

Női Intim torna 1 napos intenzív kurzus


Női Intim torna 2 napos elosztásban


Férfi Intim torna 1 napos intenzív kurzus


Pároknak, 1 napos intenzív kurzus


Azoknak ajánlom, akik már elvégezték az Intim torna alap tanfolyamot (mostanában vagy akár évekkel ezelőtt) és szívesen bővítenék az ismereteiket. Felfrissítjük az eddig tanultakat, új haladó színű gyakorlatokat tanulhatsz és emellett, felmérheted a mostani intim fittséged kérdőív segítségével és kérhetsz a jelenlegi állapotodnak megfelelő egyénre szabott új edzés programot.

Intimfitness és sretching tanfolyam

Azoknak ajánlom az intimfitness kezdő óráit, akik még nem végeztek Intim torna tanfolyamot és mégis szeretnének megismerkedni a külső belső női izmok működésével.
Ha ülőmunkát végzel, ha nemrégen szültél, ha van egy kis súlyfelesleged, vagy időnként székrekedésed, esetleg aranyeres panaszod, akkor kifejezetten ajánlom az intimfitnesst, hogy kompenzáld a gerincet és a gátizmokat ért káros hatásokat ezzel megelőzve a medencefenék izmok gyengeségét és az ezzel járó kellemetlen tüneteket. Felfrissítheted a női energiáid és kikapcsolódhatsz a rohanó élet feszültségeiből.
Mindenki számára könnyen végezhetők a gyakorlatok :-)

Intimfitness haladó kurzus

Intenzív alakformáló hatásúak a gyakorlatok. Fokozzák a belső figyelmünket és hatékonyabbá teszi a gyakorlást a külső izmok kontrolljával végzett gátizom gyakorlatok mixe.
Jelenősen javítja az szexben nyújtott teljesítményünket, stressz oldó és önbizalom erősítő hatásuk miatt minden korban ajánlom.

Intim torna magán órák

Tréner képzés: http://www.intimfitness.hu


Gyakorlást segítő hanganyag igény szerint kérhető!

 

Intimtorna tréning terem fotó

Hogyan zajlik az intim torna tréning?

A tréningen semmi kínos, fel nem vállalható nem történik. Elméleti részek és gyakorlat sorozatok váltják egymást. Kényelmes ruházatban, kis csoportban zajlik a foglalkozás. Senkinek nem kell a csoportban elmondania, mások előtt, hogy esetleg van e problémája. A végén mindenki saját edzés programot kap, amit aztán otthon végezhet kedvére.