Ünnepelj velem! 10. születésnapi ajándékjándék.

Jelentkezés tanfolyamainkra:

 
Telefonon:
+36-20-971-66-69,  
e-mailen: info@intimtorna.net

   
 

Tanfolyamok:
 

Intim torna 1 napos intenzív kurzus nőknek és férfiaknak


Intim torna 2 napos elosztásban


Pároknak, 1 napos intenzív kurzus


Ismétlő tréning

Azoknak ajánlom, akik már elvégezték nálam az Intim torna alap tanfolyamot. Felfrissítjük az eddig tanultakat, új gyakorlatokat is tanulhatsz, felmérheted a mostani intim fittséged kérdőív segítségével. Kérhetsz a jelenlegi állapotodnak megfelelő egyénre szabott új edzés programot.

Intimfitness és sretching tanfolyam

Azoknak ajánlom az intimfitness kezdő óráit, akik még nem végeztek Intim torna tanfolyamot és mégis szeretnének megismerkedni a külső belső női izmok működésével.
Ha ülőmunkát végzel, ha nemrégen szültél, ha van egy kis súlyfelesleged, vagy időnként székrekedésed, esetleg aranyeres panaszod, akkor kifejezetten ajánlom az intimfitnesst, hogy kompenzáld a gerincet és a gátizmokat ért káros hatásokat ezzel megelőzve a medencefenék izmok gyengeségét és az ezzel járó kellemetlen tüneteket. Felfrissítheted a női energiáid és kikapcsolódhatsz a rohanó élet feszültségeiből.
Mindenki számára könnyen végezhetők a gyakorlatok :-)

Intim torna magán órák

Tréner képzés: http://www.intimfitness.hu


Gyakorlást segítő hanganyag igény szerint kérhető!

 

Intimtorna tréning terem fotó

Hogyan zajlik az intim torna tréning?

A tréningen semmi kínos, fel nem vállalható nem történik. Elméleti részek és gyakorlat sorozatok váltják egymást. Kényelmes ruházatban, kis csoportban zajlik a foglalkozás. Senkinek nem kell a csoportban elmondania, mások előtt, hogy esetleg van e problémája. A végén mindenki saját edzés programot kap, amit aztán otthon végezhet kedvére.